Login  |  Registration |  FAQ |  TOS
Fuji FinePix S9600 - cs Fuji FinePix S9600 en
Photos
Photo news
Cameras
Forum
Digital Cameras - DSLR Compact Cameras Film Cameras - SLR

Digital Cameras - DSLR

Fuji

Fuji FinePix S1000fd Fuji FinePix S100fs Fuji FinePix S2000HD Fuji FinePix S20 pro Fuji FinePix S2 pro Fuji FinePix S304 zoom Fuji FinePix S3 pro Fuji FinePix S5000 Fuji FinePix S5500 Fuji FinePix S5600 Fuji FinePix S5700 Fuji FinePix S5800 Fuji FinePix S5 pro Fuji FinePix S602 zoom Fuji FinePix S6500 Fuji FinePix S6500fd Fuji FinePix S7000 Fuji FinePix S8000fd Fuji FinePix S8100fd Fuji FinePix S9500 Fuji FinePix S9600

Cameras » Digital Cameras - DSLR » Fuji » Fuji FinePix S9600

Fuji FinePix S9600

• 9.0 megapixel
  • 10.7 optical zoom lens
  • dust free construction
Photos taken with Fuji FinePix S9600 camera »

Fuji FinePix S9600 - user reviews, experiences and discussion »
Photo of Fuji FinePix S9600 camera

Fuji FinePix S9600 - the best photographs

Thinking

Pavel Láska

(CS, en)

Fuji FinePix S9600

Castle Loket

Jarda Špaček

(CS, en)

Fuji FinePix S9600

"Die Bimmelbahne" Zittau - Johnsdorf

Jarda Špaček

(CS, en)

Fuji FinePix S9600

Feelings

Pavel Láska

(CS, en)

Fuji FinePix S9600

# 4.12.2006 21:13
Pavel Doubrava (CS)
Nový model nemusí být lepší...

Rád bych se s Vámi podělil o praktickou zkušenost bez zaujetí a emocí s FinePixem S9600.Fotím 25 let a pořídil jsem si tento novější model od Fuji.Zpočátku jsem byl nadšený, ale brzy jsem vystřízlivěl.Levný plast,hrubé vyklápění blesku,plastové úchytky na popruh těla,netěsnící guma dvířek u vstupu na kabel,brzy vybité baterie s kapacitou 2700,o 1W větší spotřeba než-li u FinePixu S7000 a nakonec nedoostřené fotografie v tmavém tónu.Použití blesku bylo snad největším zklamáním,jelikož se často zobrazil šum většího rázu.Kdo bude mít případně zájem zaslat srovnávací fotografie s FinePixem S7000,které jsem pořizoval při stejném nastavení obou přístrojů,může mne oslovit mailem na adrese p.doubrava@centrum.cz Starší FinePix S7000 je ve výsledku fotografie mnohem lepší,má živější barvy,výbornou ostrost,velmi dobré vykreslení při použití zabudovaného blesku.S9600 má rychlý start,velmi komfortní display,dobré ovládání zoomu,ale ve výsledku fotografie jsem zklamán a s klidným svědomím si ponechávám S7000 a nový model S9600 opouštím....Hezký den všem a šťastnou ruku při výběru přeje Pavel Doubrava
# 8.2.2007 7:34
Radim Neradim (CS)
Dobrý den, bohužel jsem si Váš článek přečetl až po tom, co jsem S9600 koupil a bohužel s Vámi musím souhlasit. Fotí se s ním "skvěle", výsledkem jsou ale často neostré snímky mrtvých barev. A se zabudovaným bleskem ještě hůř... :-(
# 8.2.2007 8:55
Pavel Doubrava (CS)
Dobrý den,

to mě upřímně mrzí a Vaše zklamání jsem prožil osobně. Fotoaparát jsem zakoupil v Praze ve Vodičkově ulici, kde mi jej do týdne odkoupili zpět, i když s 10% ztrátou. Nicméně to pro mne byla lepší volba, než-li žít s pocitem, že mám sice SW rychlejší fotoaparát po praktické stránce, ale jak jsem v závěru uvedl a sám jste to přiznal, snímky jsou neostré a barvy jsou mrtvé. Myslím, že od tak skvělé firmy jako je Fuji, to byl krok dnešního trendu, který se prolíná ve většině současných výrobcích, kdy kvalita je na úkor kvantity a zákazníka lákají na vzhledu a různých "vychytávkách". Ale životnost, kvalita s reálným výsledkem se vytrácí jako dnešní ohleduplnost k druhým, upřímnost, čestnost a láska. Možná to jsou silná slova, ale není to jen můj vlastní názor.

Věřím, že brzy vyřešíte toto zklamání k prospěchu Vaší radosti a doporučuji se v budoucnu maximálně časově věnovat před koupí vytipovaným modelům, ať to časově stojí cokoliv. Vyplatí se to a Vy budete mít z toho výborný pocit, který se 100% projeví jak ke vztahu fotoaparátu, tak i na emocích. Hlavně nevěřte zaplaceným veřejným recenzím, ale spokojeným uživatelům. Naučil jsem se nikdy nekupovat nejnovější modely výrobků, ale počkat si na odezvu skutečných uživatelů. Lepší nebýt mezi prvními, ale být mezi spokojenými :-)

Přeji hodně štěstí a dobré světlo.

Pavel Doubrava
# 1.11.2007 20:41
Vladimir Vaclavik (CS)
blesk na S 9600

Aký pasuje blesk na tento foťak?

© 2006 PhotoExtract.com