Login  |  Registration |  FAQ |  TOS
Fuji FinePix S6500 - cs Fuji FinePix S6500 en
Photos
Photo news
Cameras
Forum
Digital Cameras - DSLR Compact Cameras Film Cameras - SLR

Digital Cameras - DSLR

Fuji

Fuji FinePix S1000fd Fuji FinePix S100fs Fuji FinePix S2000HD Fuji FinePix S20 pro Fuji FinePix S2 pro Fuji FinePix S304 zoom Fuji FinePix S3 pro Fuji FinePix S5000 Fuji FinePix S5500 Fuji FinePix S5600 Fuji FinePix S5700 Fuji FinePix S5800 Fuji FinePix S5 pro Fuji FinePix S602 zoom Fuji FinePix S6500 Fuji FinePix S6500fd Fuji FinePix S7000 Fuji FinePix S8000fd Fuji FinePix S8100fd Fuji FinePix S9500 Fuji FinePix S9600

Cameras » Digital Cameras - DSLR » Fuji » Fuji FinePix S6500

Fuji FinePix S6500

-
Photos taken with Fuji FinePix S6500 camera »

Fuji FinePix S6500 - user reviews, experiences and discussion »
Photo of Fuji FinePix S6500 camera

Fuji FinePix S6500 - the best photographs

Town square at night

Miriam Troupová

(CS, en)

Fuji FinePix S6500

Simply go...

Miriam Troupová

(CS, en)

Fuji FinePix S6500

Crete - Gouves...sunset

Miriam Troupová

(CS, en)

Fuji FinePix S6500

Black Tower

Miriam Troupová

(CS, en)

Fuji FinePix S6500

# 3.12.2006 10:39
h 4 (CS, en)
Skúsenosti s s6500

Ahojte, bol by som velmi vdacny, keby ste sem napisali nejake skusenosti, slabe a silne stranky tohoto fotaka. Tiez by ma zaujimalo preco ho tvorcovia stranky zaradili medzi digitalne zrkadlovky - vzdy sa stretavam s tym, ze to je kompakt popripade ultrazoom.
# 24.12.2006 14:37
Lukas Horak (CS, en)
mam ho zhruba tydentakze jeste nic nepovim jen za to je digital. zrcadlovka nekdy nazyvana falasna zrcadlovka a taky je to kompakt coz znamena ze nema vymenny objektiv,ale ten je sam osobe kvalitni.
# 4.1.2007 11:23
Pavel Starý (CS, en)
Silne stranky:

Na kompakt velmi slusna prace s vysokym ISO. Slušný objektiv s manuálním zoomem, zacatek na 28mm. Zrcadlovkovite ovladani (ale tech tlacitek neni moc, treba AE lock chybi) Inteligentni blesk - prekvapive pouzitelne fotky lidi i v mistnosti s bleskem.

Slabe stranky:

Elektronicky hledacek ma nizke rozliseni, nepouzitelne pro manualni ostreni. Lze to resit pouzivanim LCD, ktere ma dvojnasobne rozliseni. Manualni ostreni ale stejne neni prilis pouzitelne, zalezi, jestli to chcete opravdu pouzivat. xD karty - zalezi na vkusu nema stabilizaci - opet zalezi na tom co fotite.

Jsem zatim spokojeny. Fotim zejmena doma deti pri zarovkach, a v tomto oboru jsem asi cekal zazraky. Ale jinak je ovladani prijemne, odezva rychla... Zajima Vas neco konkretniho? Jinak doporucuju recenzi na dpreview.com a zdejsi fora.
# 28.4.2007 10:48
Tomáš Valiašek (CS)
S6500fd a šum

Zrovna včera jsem si po dlouhém vybíráni vybral tento fotoaparát. Mnoho recenzí mě přesvědčovalo o tom, jak je šum nízký i při ISO 800, ovšem těch několik málo fotografií, co jsem zatím stihl pořídit mě přesvědčuje spíš o opaku. Šum je výrazný hlavně na pozadí snímku i u ISO 100 a přímého slunečního světla.

A tak se ptám: Máte také podobné problémy? Popř. Jaký software doporučujete použít pro redukci tohoto šumu? (Respektive nechci po této EVF trošku moc?) Reduce Noise filtr v P CS2 se moc nechytá.
# 2.6.2007 12:37
Zdenek Beskydek (CS)
Ahoj. Mám tuto 6500 už nějakou dobu a jsem spokojený. Myslím si, že do ISO 400 se dá vpohodě fotit a ISO 800 použiju při 3 mpix. Tento model si myslím fotí skvěle, rád nastavuzji barevnost, kontrast na max a ostření na max. V manuálu to máš napsáno jak. ISO 100 a 200 používám běžně, a vpohodě. ISO 200 použiji, když mám PCL filtr. Hezký den. Zd. B.

© 2006 PhotoExtract.com