Přihlásit
|
Registrace
|
Fotografů: 39163
,
brouzdá: 17
|
Náš Facebook
cs
en
Fotografie
Články
Fotoaparáty
Fórum
FotoVideo
Vyhledávání
Konkrétní fotoaparáty
Ostatní foto témata
Nadšení fotoamatéři zde publikují a hodnotí své nejlepší fotografie.
Více »
Reklama
Zajímavé weby
»
Fórum
»
Ostatní
»
Komentáře, které byste neměli přehlédnout
» (ne)hodnocení
(ne)hodnocení
Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé.
Přihlásit »
#
19.10.2007 10:31
H
Libor Nedvídek
(CS, en)
V poslední době jsem si všiml, že u lidí kteří nemají statut H není u fotky žádné hodnocení ani komentář. V mnoha případech ti zkušení udělí jen body bez komentáře, který je důležitý. Tam kde je někdo známý s H je spousta hodnocení a komentářů. Právě ten, kdo má statut H, většinou o svých chybách ví, ten kdo začíná by komentář potřeboval. Tak si říkám, že by Ti kteří mají statut H už ve své dokonalosti, přehlížely ty kteří se učí. Samozřejmě to neplatí o všech, těm kteří se u fotek nás začínajících zastaví a poradí, děkuji.
#
19.10.2007 18:33
Vlastimil Hotový
(CS)
Nevím čemu se divíš,kvalitních glosátorů je málo a fotografů viz seznam.Až se zabydlíš, taky tě časem přejde listovat fotku za fotkou, to je úděl pro důchodce nebo invalidní vozík,objektivně zkontrolovat a ohodnotit fotku je těžké i když jsou tady borci co ohodnotí 50 fotek za 5 minut,nj..vydržať
#
19.10.2007 21:12
H
Libor Nedvídek
(CS, en)
Ano tomu rozumím a je to logické, ale těm kteří mají H statut se komentáře hrnou a u nich těch chyb tolik není a sami je i vidí. Viděl jsem tu i fotku bez hodnocení a komentáře a ten dotyčný by to určitě ocenil. Děkuji za názor.
#
19.10.2007 21:45
H
Michal Benátský
(CS, en)
Libore, jsem si jist, ze fotka, ktera STOJI za komentar, se nejakeho docka, od "Hckare" nebo nekoho jineho. Pokud se tak neudeje, je to taky jasna odpoved pro autora - takova fotka proste nikoho nezajima, basta. A mimochodem "Hckari" tady nejsou od toho, aby davali komentare... :-) Zkus se zamyslet nad filozofii tohoto serveru, kdopak sem pritahuje ty ostatni, kteri mlsne koukaji na super fotky....?
#
20.10.2007 1:22
H
Libor Nedvídek
(CS, en)
Budu o tom přemýšlet, díky za názor.
#
1.11.2007 10:14
Zdenek Ondrasek
(CS, en)
Přemýšlet nemusíš, hlavně foť! Každý, kdo do této galerie dá fotečku je ve velmi dobré společnosti ať "HI" nebo bez HI. Je tu výjimečně prima atmosféra, a když je snímek zajímavý, má vždycky ohlas. Musím se přiznat, že když kliknu na fotku, tak jsem si dodnes nevšiml kde se píše zda autor má či nemá HI(asi jsem nepozorný a lajdák). Co se komentů týče - když jsou dobré, vždycky přivítám radu (kompozice, TK..) Jsou tu fotografové, za jejichž rady jsem skutečně vděčný. Touto cestou jim chci poděkovat (najdou si čas na pomoc druhému..). Ahojky a prima světlo! dady
#
1.11.2007 14:38
H
Libor Nedvídek
(CS, en)
To ano souhlasím, taky jsem dostal pár dobrých rad a cením si jich. Děkuji za názor. Taky přeju dobré světlo a dobré momenty. Jdu fotit je hezky a mám nový stativ, tak ho musím otestovat.
#
7.11.2007 15:54
Zdenek Ondrasek
(CS, en)
jak vidím, stavíš se k problémům pozitivně, a to je skvělé (svým vnoučkům to radím taky - neumíš plavat, tak hezky rychle mazej do vody - a kruh nech na břehu!!) Ahoj - a prima fotky ti přeje dady
#
7.11.2007 17:34
H
Libor Nedvídek
(CS, en)
Ano jsem většinou pozitivně naladěn. Snažím se občas v negativech najít něco pozitivního. L
#
22.10.2007 11:26
H
Radoslav Holan
(CS, en)
No, podle mě není status "High" vyloženou zárukou kvality či jistého komentáře. Ve své podstatě smí uživatelé "H" vkládat častěji, protože jsou již na nějaké úrovni a nezaneřádí tento server podprůměrnými fotkami, které by samy vyskakovaly i z rodinného alba ve skříni. A protože se i sem dostávají "móresy" jako jsou ve velké míře na konkurenčních serverech, spousta lidí raději dá jen body a jde od válu. To samozřejmě nemusí znamenat, že by fotkou pohrdali, nebo k ní nechtěli něco napsat. Myslím, že je na každém zvlášť, aby se rozhodnul, jakou cestou se v tomto ohledu vydá. Konkrétně já nemám potřebu ke každé fotce psát obsáhlé recenze. Každý fotograf si prochází nějakým vývojem a zlepšuje se. Já osobně upřednostňuji probrání chyb třeba po ICQ nebo po mailu, ale to samozřejmě neprospěje tomuto serveru. Anebo možná prospěje, protože pod každou fotkou nebude milion vláken plných hněvu a hádek, jak se zde občas přihodí... Je to jen o lidech, co dodat?
#
24.10.2007 1:31
H
Libor Nedvídek
(CS, en)
Děkuji za názory.
Reklama
Digitální zrcadlovky a EVF fotoaparáty vybrané z
katalogu fotoaparátů
na PhotoExtract.com:
Canon EOS 7D Mark II
Pentax K-S1