že vás to všechny baví, oni si vytvořili svou komunitu, proč ne, když je to baví....Vy jste si vytvořili zase komunitu svou, každej si najde na extractu to svý, rozčilovat se nad tím je přece zbytečný...poďme radši fotit,o tom by to přece mělo bejt, v tý záplavě fotek si vybírám jen co mě zaujme (není toho moc,ale je toho dost na to abych tady byl) a na zbytek většinou ani nekliknu, proč taky...já se toho tady naučil hrozně moc(možná vám to tak nepřijde,no nevim) když jsem sem přišel ,neuměl jsem ani zmenšit fotku a nevěděl ,že se dá taky doostřit v PC, díky komentářům zkušenějších uživatelů jsem snad postoupil trochu dál, kdoví,kdyby jste mě hned na začátku zazdili ironickejma posměškama, a hodně nízkým bodováním, asi bych se focení nezačal věnovat nijak víc a vybod se na to, takhle je to teď můj hodně velkej koníček, nejspíš i díky vám všem, kteří nebyli líní okomentovat slabší fotky.... ale nikdy jsem body nevracel, .No nic, je důležitý naučit se držet si odstup od PE, dívat se na to s nadhledem, tohle tady (body,kolikrát i komentáře) není realita, člověk si tu ale najde to svý, co ho zajímá posune, vnitřně nakrmí, a rozčilovat se nad tím zbytkem? proč?! mě to nevadí, jde to mimo mě...tak ještě jednou, poďme fotit, proto tady přece jsme,ne..Míra
Plně a tebou souhlasím, bodování a komentáře jsou ryze subjektivní veličiny a můžou být ovlivněny i momentálním rozpoložením hodnotícího. A myslím si, že důležitější než honba za co nejvyššími body je, co fotografání přináší tobě, čím tě uspokojuje a těší. A vvvvvo tttom to je:-))